Ens estem reinventant

Actualizado: 31 de oct de 2020

La millor manera de predir el futur és crear-lo. Peter Drucker.

Lamentablement, les cases de colònies i albergs estem passant per uns moments difícils. No és que ningú ens hagi dit que tinguem que tancar però sembla ser que relacionar-se, socialitzar-se i el lleure —tant important pels nostres fills i per nosaltres mateixos— ha passat a ser una prohibició.


Les nostres cases porten tancades al lleure des de la primavera passada.

Hem tingut famílies durant els mesos d’agost i setembre i ens han agraït el nostre espai per desconnectar de la rutina de cada dia, per deixar-los portar els seus estimats animals de companyía, per haver conegut un lloc tant meravellòs com La Vall de Lord. També ens han donat les gràcies per adaptar els àpats a tot tipus de intol.leràncies alimentàries i fer uns menjars adequats als més petits de la casa i pels més gurmandes.


D’aquesta manera, i veient que la situació actual va per molts dies, hem decidit obrir la nostra cuina per oferir menjar per emportar. Estem gestionant totes els permisos, preparant l’espai de recollida del menjar i fent memòria de tots aquells plats que més han agradat.


I, per altra banda, estem mirant de situar els lavabos de la casa en una ubicació més cèntrica i també n’inclourem alguns dintre de les habitacions per a la comoditat dels propis usuaris i degut a les darreres peticions a causa de la situació actual.

Així doncs, esperem i desitgem que tot aixó no acabi amb el lleure, amb el associacionisme i que, un cop acabi aquest malson, ens puguem dedicar de nou a promoure les abraçades, la convivècia de nens i joves, la participació i una bona educació en el lleure.


#capinfantsenselleure

#lleuresaludable

#lleuredequalitat

#lleureinclusiu

#lleurecompartit

#lleureactiu

#ElLleureEsSegur

#LesColòniesSonVitals
27 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo