El final d’una etapa

Actualizado: jul 1

Com tot en aquesta vida, te un principi i un final.

Han estat uns mesos difícils per molts motius. Mesos de pandèmia, mesos de treballar poc o gens, mesos d’incertesa, d‘esperança i de no saber el qué.

Diuen que quan es tanca una porta es pot obrir una altra de millor. És la frase que més sento darrerament. El que és cert de tot aixó és que la porta que sens ha tancat a nosaltres te unes dimensions descomunals i, de moment, no veiem de quines dimensions ni de quin material serà la que sens ha d’obrir.

També sento a dir a algun de vosaltres que, un trosset vostre està impregnat en aquesta casa. I certament jo també ho sento així.


Avui queden exactament dos mesos per a que deixem aquest espai tant especial i increïble del que, mentalment, no seré capaç de desprendrem mai.

He passat la meva millor joventud, m’he casat i he tingut un fill preciòs en aquest indret.

El mes de juliol encara tenim algun grup a principis de mes. Però dedicarem tota la resta en classificar tots els objectes, mobles, vehicles i demés andrómines que tenim de moment a la casa i ara no sabem que fer amb elles o no ens hi caben enlloc. El mes d’agost muntarem un “mercadillo” per a que vingueu a remenar, per si voleu comprar (a un super preu) algun objecte que us agradi, que us falti, que vulgueu per vosaltres.


També podreu venir a la casa per acomiadar-la d’aquesta etapa on hem estat nosaltres i també algun de vosaltres. Truqueu- nos, estem oberts a escoltar les vostres propostes.


Final
10 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo